سوالات متداول

  • فعالیت‌های شرکت مارگارین در چه حوزه ای است؟
    مارگارین اولین شرکت تولید کننده روغن‌های گیاهی در ایران است که محصولات خود را برای عرضه در دو حوزه‌ی صنف و صنعت (B2B)  و مصرف خانوار (B2C) تولید می‌کند.
  • قدمت شرکت مارگارین به چه سالی باز می گردد؟
    شرکت مارگارین از سال 1332 با ظرفیت تصفیه 8 تن روغن فعالیت خود را شروع کرده است و اکنون با توجه به گسترش فعالیت‌ها و تنوع محصولات تولیدی، این ظرفیت را به 1000 تن روغن رسانده است.
  • برندهای زیر مجموعه مارگارین چه نام دارند؟
    شرکت مارگارین با توجه به متنوع بودن محصولات تولیدی و تخصصی بودن کلیه فعالیت‌های این شرکت در زمینه‌های مختلف، در حال حاضر برندهای آفتاب، آفتاب طلایی و خروس را به بازار عرضه می‏کند که این نام‌ها در میان مردم شناخته شده ‌است.
  • کیفیت محصولات تولیدی شرکت مارگارین چگونه تعیین می‌شود؟
    شرکت مارگارین با کمک دانش کارشناسان تغذیه و متخصصین این حوزه در کنار برخورداری از تجهیزات و ماشین‌آلات پیشرفته و آزمایشگاه‌های مجهز، کیفیت کلیه محصولات خود را همواره تحت کنترل دارد. شرگت مارگارین از این طریق موفق به اخذ استاندارد سازمان غذا و دارو، تاییدیه موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و استانداردهای بین المللی همچون کدکس سوییس گردیده‌است.
  • وجه تمایز شرکت مارگارین با سایر برندهای فعال در این حوزه چیست؟
    قدمت حضور این برند در بازار ایران به آغاز استفاده از روغن‌های نباتی از سال 1332 باز‌می‌گردد که محصولات این شرکت با نام آشنای خروس نشان به بازار عرضه ‌شد. آنچه این شرکت را از سایر رقبا متمایز می‏‌سازد، مواردی چون سابقه حضور این برند در ایران، تمرکز بر کیفیت متفاوت و سلامت غذای خانوار، مهندسی محصول برای ارائه محصولاتی ویژه، ارائه خدمات مشاوره‌ای به مشتریان صنف و صنعت، بالاترین سبد محصولات، سیستم مجهز در توزیع کالا و در نهایت فعالیت‌های مرتبط با مسئولیت‌های اجتماعی این شرکت می‌‏باشد.
  • آیا شرکت مارگارین در راستای مسئولیت‌های اجتماعی (CSR) فعالیتی داشته است؟
    بله، شرکت مارگارین در راستای تحقق اهداف بلندمدت خود که تامین سلامتی برای همگان است در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی فعالیت‌های زیادی داشته است که از این جمله می‌توان به استفاده از مدرن‌ترین و مجهزترین سیستم‎های تصفیه پس‌آب صنعتی، انسانی و تصفیه هوا اشاره کرد که در محل کارخانه احداث گردیده و در مسیر صنایع سبز کشور گام برمی‌دارد.
  • آیا می‌توان روغن را به طور کل از رژیم غذایی حذف کرد؟
    خیر، توصیه متخصصان مصرف کمتر انواع چربی‌های اشباع شده و محدود کردن مقدار چربی مصرفی به میزانی در حدود 30درصد کل کالری روزانه است، مصرف متعادل چربی‌های یک غیر اشباع باعث کاهش کلسترول، بخصوص نوع LDL (کلسترول بد) خواهد شد و مصرف متعادل چربی‌های چند غیر اشباع (چربی‌های ضروری) منجر به پایین آوردن تری گلیسیرید خون و جلوگیری از لخته شدن خون می‌شود همچنین عدم مصرف چربی ممکن است باعث بروز اگزما (بیماری پوستی) شود.
  • محصولات تولیدی شرکت مارگارین برای مصارف خانگی شامل چه مواردی می‌‎شود؟
    این محصولات در دو بخش روغن‏ جامد و روغن‌‏های مایع شامل روغن‏ کانولا، روغن آفتابگردان خالص، روغن مخصوص سرخ کردنی، روغن سرخ کردنی ویژه و روغن مایع مخلوط می‌باشد.
  • روغن های مخصوص پخت و پز و سالاد آفتاب چه نام داردن؟
    روغن کانولا (کلزا) ، روغن آفتابگردان خالص و روغن مایع مخلوط آفتاب همگی روغن‌هایی هستند که با توجه به ویژگی‌هایشان مناسب پخت و پز و سالاد هستند.
  • تفاوت روغن سرخ کردنی و سرخ کردنی ویژه چیست؟
    روغن سرخ‏ کردنی ویژه مخصوص سرخ‏ کردن غذاهایی که نیاز به غوطه‌وری در روغن دارند، مانند انواع اسنک، شیرینی، سیب‌زمینی و... می‌باشد. این روغن در مقایسه با روغن سرخ‌کردنی مقاومت بیشتری در برابر حرارت داشته و بهترین انتخاب برای سرخ کردن‏های عمیق و تهیه مواد غذایی است که باید به صورت ترد (کریسپی) و برشته سرو شود.
  • مزیت روغن‌های مایع گیاهی نسبت به انواع جامد چیست؟
    روغن‌های مایع گیاهی حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع و ضروری همچون اسیدهای چرب امگا 3 و 6 می باشند، مضاف بر اینکه این روغن‌ها اسیدهای چرب اشباع کمی دارند و تقریباً می‌توان گفت که فاقد اسید چرب ترانس می‌باشند.
  • مصرف روغن های مایع گیاهی در مقایسه با جامدهای هیدروژنه چه مزیتی برای سلامتی دارد؟
    مصرف روغن مایع گیاهی به دلیل نداشتن اسیدهای چرب ترانس و مقدار بیشتر اسیدهای چرب غیر اشباع نسبت به روغن های جامد هیدروژنه، موجب جلوگیری از بروز بیماری های قلبی و دیگر انواع بیماری های مزمن همچون انواع سرطان می‌شود.
  • بهترین شرایط نگهداری بطری‌های حاوی روغن‌های مایع چیست؟
    بهتر است بطری‌های حاوی روغن در دمای اتاق و به دور از تابش مستقیم نور آفتاب نگهداری شوند تا امکان بروز هرگونه واکنش شیمیایی در آنها به حداقل برسد و کیفیت روغن تا لحظه‌ی مصرف حفظ شود.
  • روغن‌های مورد استفاده در صنف و صنعت آفتاب کدام‌اند؟
    شرکت مارگارین با توجه به تنوع تولید محصولات در حوزه صنف و صنعت از جمله اولین و تاثیرگذارترین نام‌ها در صنعت تغذیه کشور است. از روغن‏‌های تولیدی در این حیطه، می‌توان به روغن‌های آفتاب مخصوص بستنی، روغن مخصوص زولبیا بامیه، روغن شکلات سازی، روغن مخصوص سرخ کردنی، روغن مایع سویا و روغن‏‌های صاف اشاره کرد.
  • آیا در تهیه خامه‌های کیک یا بستنی نیز از روغن استفاده می‌شود؟
    بله مینارین روغن مخصوصی است که در در خامه زده شده مورد استفاده در انواع شیرینی‌های خامه‌ای یا خامه روی بستنی از آن استفاده می‌شود که شرکت مارگارین یکی از تولیدکنندگان عمده‌ی این محصول می‌باشد.
  • روغن نیمه جامد چیست؟
    روغن دان روغن نیمه جامدی است که توسط شرکت مارگارین با برندهای آفتاب و خروس تولید می‌شود و معمولاً دو فاز مایع و جامد دارد. این روغن محصولی چندمنظوره است که مقاومت حرارتی خوبی دارد و می‌تواند در پخت و پز معمولی خانوار مورد استفاده قرار گیرد.
  • روغن‌ها چه نقشی در سلامتی دارند؟
    روغن‌‏ها علاوه بر خوشمزه و لذیذ کردن غذا، می‏‌توانند به هضم و جذب غذا کمک کرده، تاثیری انکارناپذیر در سلامت پوست، حفاظت از ارگان‌های داخلی بدن، ایجاد انرژی جذب ویتامین‌های محلول در چربی همچون K،A،D،E و اسیدهای چرب ضروری دارند.
  • آیا لازم است برای سلامت و تناسب اندام مصرف روغن را به حداقل رساند؟
    با توجه به دستورالعمل‌های علم تغذیه لازم است 30% تا 35% از انرژی روزانه توسط چربی‌ها تامین شود لذا انتخاب روغن مناسب علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز بدن، می‌تواند با داشتن اسیدهای چرب امگا 3، 6 و 9 در سلامتی انسان اثرگذار باشد.
  • آیا می‌توان از روغن استفاده شده مجدداً استفاده نمود؟
    بله با رعایت نکات ایمنی می‌توان مجدداً از روغن استفاده کرد. در این مورد باید در نظر داشت که از برگرداندن روغن داغ به داخل بطری خودداری نموده و اجازه دهید تا ابتدا روغن کاملاً سرد شود و اطمینان حاصل نمایید که مواد غذایی و رطوبت آن کاملاً جدا شده باشد، سپس روغن را در ظرفی تمیز درب‌دار و مناسب دیگری جهت مصرف بعدی نگهداری نمایید.